Vyhledávání


Rozhovory

Dr. Bitch

11.08.2012 16:40

Cíca jr.

26.05.2012 22:33
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Pondělní dohrávka s Železným Brodem

17.08.2014 15:22

    Na pondělí 18. srpna je naplánována dohrávka mezi domácím Železným Brodem a jabloneckými Devils. Oba týmy se utkaly již několikrát, poslední měření sil proběhlo na letošním BastaFidli Cupu 14, kde se oba celky rozešly smírně 2:2.

    Mírnými favority budou domácí borci neboť Devils zasáhla těžká marodka a dovolené. Generální Manažer týmu má do pondělí co dělat aby slepil sestavu alespoň hráči z farmy nebo přivedl někoho na hostování.

    Už teď vím o příchozím Dominikovi z Koberov, Sukym z Bastafidli a Popovi z jabloneckých Juniorů. V jednání jsou příchody ještě alespoň dvou hráčů, ovšem GM týmu je jako vždy Tajemný jak Hrad v Karpatech. "Nechtějte po mě nic, dokud nebude vše podepsané nemá smysl nic vypouštět ven. Dnes je neděle, chci mít volno, ono se to nějak třeba vyřeší samo.." říká GM Devils při odchodu z kanceláře.

    Zápas začíná ve 20:30 železnobrodského času, sestavu Devils tvoří, kromě již zmíněných posil, v bráně Fajfka a před ním Rudis, Bali, Gery, Dupik a kapitán Cíca.

    "Chtělo by to udělat nějaké body" říká před zápasem kapitán Cíca. "Ale nebude to sranda, jsou na tom momentálně líp, my jsme děravější než nejděravější ementál na týhle planetě." dodává nebojácně.

    Nezbývá než držet palce!

                                                                     Yablonec Devils