Vyhledávání


Rozhovory

Dr. Bitch

11.08.2012 16:40

Cíca jr.

26.05.2012 22:33
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Historicky rekordní výhra Devils

18.08.2014 23:21

    Miracle on the ice! Yablonec Devils zaznamenávají svoji rekordně nejvyšší výhru v historii této organizace. Ačkoliv sázkové kanceláře věřili spíše domácím borcům z Železného Brodu, nejenže se stal opak, on se stal opak ve velkém!

    Devils vlétli do zápasu jako uragán a vycházelo jim vše na co sáhli. První třetina končila se skóre 7:1 a de facto bylo po zápase. V dalších dvou třetinách přidali hráči v rudém dalších 14 branek a zvítězili celkově 21:2!

    Jak zmíněno v nadpisu, jedná se o rekordně nejvyšší výhru Devils, velká škoda, že Fajfka nedokázal udržet čisté konto, protože na něj šlo za celý zápas pohé 3 střely, z toho jedna eště vedle...

    Velkou zásluhu na vítězství si tentokrát připisují Gery s Cícou a to nejen výkonem na hřišti, ovšem postavením velice kvalitního kádru. Díky Gerymu doplnili Devils sestavu o 2 SuperStar z jabloneckého A-týmu; Honzu Havla a Dana Měkotu, což byli posily s velkym P! Honzu Havla vyýborně doplňovali v útoku Gery s Balim, Dana v druhém útoku zas Rudis s Cícou. Vzadu před Fajfkou v bráně čistil prostor Suky z BastaFidli, Dominik z Koberov, Tom Verner a Dupik.

     Jelikož je takovému výsledku těžké uvěřit, existuje foto jako důkaz. Ano, opravdu se tak stalo. Ano, opravdu je na fotce číslo 9 u branek soupeře, a Ano, nesmíte věřit všemu co vidíte. Ano, věřte mi, Devils vyhráli 21:2!

 

 

                                                                                         Yablonec Devils