Vyhledávání


Rozhovory

Dr. Bitch

11.08.2012 16:40

Cíca jr.

26.05.2012 22:33
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Čermis

29.10.2011 00:00

U dnešního pozápasového rozhovoru vítáme Čermise.

 

1. Jak byste zhodnotil dnešní utkání? (11:7 vs. HDT)

Tak dnešní utkání se určitě povedlo, zvítězili jsme, což je pro nás vlastně kladný výsledek a určitě to ukázalo, že jsme připraveni na novou sezonu, zvláště pak na Džíny Exel Cup, takže myslím si, že jsme parádně připravený, ikdyž jsme hráli proti 10-ti letejm dětem a ukázali jsme že umíme, jako že nám ten kulatej míček zas jako moc nevadí a myslím, že je to dobrá zpráva. Spíše pozitivní než negativní.

 

2. Proč jste si vybral své číslo dresu? (30)

Tak určitě, třicítka je vlastně takový vzor golmanskýho čísla a nosí to Brodeur, Lundqvist, takže to nosili moje hvězdy, tak proto jsem si to vybral.

 

3. Co bylo dřív kuře nebo vajíčko? (?)

Tak určitě, to je zapeklitá otázka. Vlastně když to vezmem...teda ono to...že já jsem se víc neučil ve škole. (smích) Kuře nebo vajíčko? No nejdřív bylo jakoby vajíčko, že jo? Objevilo se vajíčko a z toho vylezlo to kuře no...

 

4. A kde se vzalo to vajíčko?

To vajíčko se vzalo z jinýho kuřete.

 

5. A kde se vzalo to kuře?

No právě...

 

6. Co je těžší 1kg peří nebo 1kg železa? (obojí stejně)

To bude stejný když každý má kilo ne?

 

7. Kolik stran má čtyřstěn? (6)

Asi čtyři bych řekl. Mě geologie nikdy moc nešla. Nebo osm? Tak čtyři ne? Když čtyřválcovej motor má čtyři válce, tak čtyřstěn má čtyři strany ne?

 

8. Víte, jak vznikla Čarodějova přezdívka?

Tak na něj by seděla přezdívka úplně jiná... Něco ve smyslu kretén, ale Čaroděj se mu říká od toho, že čaruje s tou hokejkou. On s ní hlavně umí majznout o manťák. To mu jako jde.

 

9. Byl byste schopen nám vysvětlit, kdo to jsou Goauldi?

Tak určitě. Goauldi to jsou vlastně takový potvory, co se živí převážně planktonem a těma šutrama, co poletujou kolem planet. Takovej ten prstenec.

 

10. Kdo je v týmu největší vtipálek?

(dlouhá pauza) Tak určitě to je těžká otázka. Myslím, že celej tým jsme taková banda vtipálků, když vlastně přijdeme na hřiště, zavážem si ty zasraný tenisky a vezmem do ruky hokejky, tak to už je samo o sobě strašnej vtip...

 

11. Kdo z týmu nejvíc smrdí?

To je vlastně úplně stejná odpověď jako na tu předešlou otázku, ale nejvíc bych vytknul Čaroděje.

 

Děkuji za rozhovor.

Dík za pozvání do studia.