Vyhledávání


Rozhovory

Dr. Bitch

11.08.2012 16:40

Cíca jr.

26.05.2012 22:33
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

BastaFidli Cup 14

07.06.2014 14:59

    A je to tady! Každoroční BastaFidli Cup opět dorazil a my na něm nemohli chybět. To se ovšem nedalo říct o ostatních tradičních soupeřích, neboť tento ročník se přihlásilo pouze 5 týmů; Bastafidli, Devils, Čerňák, Železný Brod a FANTOMS Liberec.

    Navíc jsme dokázali postavit vcelku opravdu silnou sestavu letos; v bráně Muffin, v obraně Hafik, Hukoťák a Drboš, první útok Gery-Soldis-Bali a druhý Cíca jr.-Cíca-Sláňa.

    Cítili jsme letos velkou šanci uspět a když se nám v prvním zápase podařilo porazit našlapanou sestavu BastaFidli, viděli jsme se už na florbalovém Olympu a v Síni Slávy! O to horší pro nás bylo vystřízlivění, když jsme pouze remizovali s Železným Brodem, a poté opět znova zase a tudíž opakovaně prohráli s Čerňákem Praha. Přesto všechno jsme před poslední zápasem s beznadějne posledními FANTOMS Liberec měli stále ještě reálnou šanci na druhé místo a tedy historicky nejlepší imístění Devils na Bastafidli Cupech.

    Těžko říct zdali to bylo psychikou nebo jsme to prostě odchodili, FANTOMS si na nás smlsli a zcela zaslouženě urvali první a jediné vítězství na turnaji. Nám zbylo místo předposlední a ponaučení do dalších let.

    Tak snad příště!

FOTOGALERIE z turnaje zde; https://hafik14.rajce.idnes.cz/Bastafidli_Cup_7.6_2014 (díky Hafikovi)

                                                                                 Yablonec Devils